Breewel logistiek2017-10-17T15:00:01+00:00

Breewel Transport is een familiebedrijf met ruim 140 vrachtwagens en heeft vestigingen in Nederland en Frankrijk. Breewel Logistiek is gespecialiseerd  in geconditioneerde fijnmazige distributie van bloemen en planten, voornamelijk op Frankrijk. Zij hebben een zeer degelijke vloot en perfect netwerk in Frankrijk.

Ervaring

“Ingewikkelde emballagevraagstukken worden vertaald in duidelijke en onderbouwde materie!”
Harold Hamstra – Personeels- en kwaliteitsmanager, Breewel

Uitdaging

Beter kunnen verklaren van emballage administratie. Breewel Logistiek had de wens om haar emballage administratie gericht op het verklaren van data beter inzichtelijk te krijgen. De administratie bevat een heleboel transactie-data waar men graag meer conclusies aan zou willen verbinden.

Aanpak

Y-our heeft Breewel Logistiek ondersteund door een pragmatisch onderzoek te doen gericht op historische transactie-data en verloop/opbouw van saldo’s.

Resultaat

Naar aanleiding van het verrichtte onderzoek van Y-our is Breewel Logistiek gesteund in haar administratieopbouw en volledigheid hiervan. Avalanche wordt inmiddels sinds 2009 gebruikt voor de Emballagemanagement-administratie. In combinatie met de koppeling tussen het Transport Management Systeem en Avalanche, en een ervaren afdeling emballageadministratie beheert Breewel Logistiek (naast het verzorgen van het transport voor haar klanten) ook hun emballage- overzicht en -inzicht.