De Paauw brood en banket2017-10-17T13:59:31+00:00

De Paauw Brood & Banketbakkerij is één van de meest toonaangevende bakkerijen van Nederland. De Paauw levert aan supermarkten en collega-bakkerijen.

Ervaring

“Samen met Y-our  zijn wij in staat geweest om snel te schakelen en meer controle over onze Brobankratten en Dolly’s te krijgen. Naast de onder-steuning op dit gebied denkt Y-our ook vaak net een stapje verder mee. Hierdoor hebben we met Y-our niet alleen kennis, maar ook een partner in huis die met ons meedenkt.”

Toon Vervoort – Financieel manager, De Paauw

Uitdaging

Inzicht in emballagevoorraad. In de groei die De Paauw Brood & Banket doormaakt en de vergrote afzet stond er meer emballage uit bij haar klanten. De Paauw wilde meer inzicht en controle krijgen over haar Broban-kratten en dolly’s.

Aanpak

De Paauw en Y-our hebben uitgezocht wat de beste methodiek was voor het registreren hun emballageproces, zonder het primaire proces (het ‘bakken’) uit het oog te verliezen. Om zo een optimale beschikbaarheid te hebben en daarbij dat de producten tijdig uitgeleverd kunnen worden. Van boordcomputer tot koppelingen met Excel en/of het verstrekken van informatie aan haar klanten.

Resultaat

De Paauw Brood & Banket heeft nu een sluitende administratie met heldere overzichten voor haar relaties. Broban-kratten en rolcontainers worden nu optimaal gemanaged.