Loading...
EMD2018-12-10T22:47:29+00:00

Voor wie is het?

De EMD is interessant voor alle ladingdrager-professionals. Zoals Logistiek managers, Financieel managers en eigenaars/directeuren. Uiteraard is de EmballageManagement-dag ook boeiend voor iedereen die gewoon nieuwsgierig is naar mogelijkheden, oplossingen, trends, ontwikkelingen en best practices.

Daarom komt u naar de EMD

U komt naar de EmballageManagement-dag voor: inspirerende sessies met experts en gastsprekers, presentaties van verschillende best practices, productdemonstraties, een onafhankelijk, innoverend en informatief programma, toegang tot een nieuw branche-overstijgend netwerk, denktank voor tips en tricks over uw specifieke uitdaging, inspirerende en unieke locatie, concrete actiepunten om direct mee aan de slag te gaan en natuurlijk de netwerkborrel met vakgenoten.

Inspireer elkaar

Leer elkaar in 2 minuten kennen, wissel van gedachten over een stelling en laat u inspireren door de dynamiek van de plenaire terugkoppeling.

Boeiende sprekers

Woon de inspirerende powersessies bij. Deze sessies zijn zo kort dat de spreker direct tot de kern moet komen om de bezoeker te prikkelen.

Breng en kom halen

Kom netwerken en kijk bij elkaar in de keuken. Anderen hebben gelijksoortige uitdagingen. Hoe gaan zij daar mee om? En hoe doet u dat?

Wilt u op de hoogte gehouden worden? 

Aanmelding