Home
Contact

Productie ligt stil

Interessant!

Niet altijd is uw product op de afgegeven datum beschikbaar, helaas. Vele oorzaken kunnen hieraan ten grondslag liggen, maar één die u zelf kunt managen (al dan niet met behulp van een logistiek partner) is de beschikbaarheid van de emballage. Immers geldt ook dat het misgrijpen in FLC, Pallets. Boxen en andere ladingdragers het productieproces aardig kan dwarsbomen. Dat gevoel bekroop mij bij het lezen van onderstaand artikel op Autoweek of de productie vertraging van auto’s (zie: http://www.autoweek.nl/nieuws/logistiek-probleem-zit-productie-bmw-dwars/).

Juist gericht op dit soort beschikbaarheidsvraagstukken in de praktijk geldt dat de Y-CS tool inzicht verschaft. Feitelijk praten wij graag over ladingdragers, maar de casus benaderen vanuit een product of halffabricaat is uiteraard ook een goede mogelijkheid. Immers wordt er geen product/halffabricaat verscheept zonder ladingdrager.

Meer hier over weten? Laat het ons weten of kom naar de Themadag Grip op Emballage op 13 juni aanstaande in Den Haag (het Louwman Museum). Kijk even op de site van de EVO voor het aanmeldformulier. http://www.evo.nl/site/grip-op-emballage

Graag tot de 13e.

Terug naar overzicht

Referenties

Delen