Home
Contact

Contract Management Advies

Contract Management Advies

Nu het seizoen weer ten einde is of u op gaat voor een nieuw seizoen is het wellicht interessant om te kijken op welke manier u uw pool kan samenstellen om zo tot de meest optimale samenstelling te komen in termen van optimale beschikbaarheid tegen optimale kosten. Juist daar helpen wij u graag in mee!

Wij gaan met u en uw data aan de slag om te bepalen of u de samenstelling van uw pool voor het komende seizoen/periode/jaar zo moet houden of dat er andere mogelijkheden zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan meer/minder kopen, meer/minder huren, voor welke termijn huren, etc.

Voor slechts €249,-. kunnen wij u voorzien van een advies op uw pool samenstelling op basis van uw afzet in uw keten. Hierin nemen wij uiteraard de prognose voor komend jaar in mee en kunnen u zo 3 alternatieven voorleggen.

Voorbeeld: Stel dat u o.b.v. het advies reeds 12 items à een dagprijs van €1,-. en een omloopsnelheid van 21 dagen minder (bij)huurt heeft u de investering van dit advies, maar ook het hele proces er omheen reeds terugverdiend. Denk aan de administratie en het achter de items aanjagen.

Nieuwsgierig? Neem even contact met ons op!

Terug naar overzicht

Referenties

Delen