Loading...
Over ons2018-12-10T21:35:35+00:00
Pause
Unmute

Over Y-our

Wij zijn uw onafhankelijke partner voor emballagemanagement en RTI-oplossingen. Door het verklaren van emballagekosten kunnen we de beschikbaarheid van emballage garanderen. En tegelijk besparen op de kosten.

Y-CS, Y-BC en EMD

Daarom kiest u voor Y-OUR.

Altijd innovatief

Voor het managen van emballage hebben we de Y-CS tool ontwikkeld. Deze tool geeft inzicht in de benodigde emballage en de kosten die daar aan hangen. Als business-consultant (Y-BC) optimaliseren we de processen binnen uw bedrijf. En  periodiek organiseren we de EmballageManagement-dag (EMD). Een unieke dag om kennis te delen en elkaar te inspireren.

We hebben jarenlange ervaring in emballagemanagement en RTI-oplossingen. We zijn de absolute specialist op dit gebied. En we zijn software onafhankelijk. We werken hands-on en we betrekken het volledige speelveld. Dus zowel uw organisatie als de betrokken partners en stakeholders.

Wij kiezen altijd voor een innovatieve benadering. In tegenstelling tot de bestaande methodieken, werken wij stroomopwaarts door de supply chain. Met als doel de beschikbaarheid van emballage te garanderen en de kosten te verlagen.

Yves du Bois

Onder het motto: ‘alleen maar leuke dingen doen!’ sta ik in het leven. Dat straal ik uit op anderen en neem de mensen om mij heen mee in mijn enthousiasme en energie.

Geheel betrokken en begaan met de omgeving (in voor- en tegenspoed), waarin ik zowel zakelijk als privé dezelfde persoon ben probeer ik er altijd het maximale uit te halen. Zeer competitief, maar dan moet er wel een wedstrijd zijn.

Meer weten? Ik kom graag op de koffie om kennis te maken.
0031-(0)6 24 70 93 36

Lars van Pol

Natuurlijke nieuwsgierigheid zorgt voor energie om de processen van bedrijven uit te pluizen en op zoek te gaan naar verbeteringen.

Het maximale halen uit het huidige of het nieuwe. Dit doe ik zowel zakelijk als privé.

Ik kom graag met u in contact om u en uw proces beter te leren kennen.