Loading...
Y-OUR2019-01-09T13:54:59+00:00

Het antwoord op uw uitdagingen in emballagemanagement

Wij zijn uw partner bij het opzetten of professionaliseren van uw emballagemanagement. Wij hebben jarenlange ervaring en een gigantische kennis van de markt. We kennen de toeleveranciers en we weten ‘wat er te koop is’.

Kan het efficiënter?

Zo werken wij

Y-our Business Consultants

Mogen wij u bijpraten?

Emballage is een nichemarkt waar wij veel ervaring in hebben. We hebben al in heel veel keukens mogen meekijken. We helpen u graag verder om uw emballagemanagement anders, slimmer, sneller en effectiever in te richten.

Allereerst doorgronden wij uw proces. Dit is onze belangrijkste stap. We gaan hierbij heel ver. We kijken verder dan uw bedrijf. Uw emballage gaat naar een klant of leverancier. En komt weer terug. Hoe ziet die reis eruit? We maken echt een blauwdruk van uw emballagemanagement en nemen deze samen door. Dit is belangrijk voor het vervolgtraject.

We begeleiden de software-implementatie, leiden uw medewerkers op en richten functies en afdelingen in. Dit doen we bij u op locatie. Gewoon als ‘one (or two) of the guys’ binnen het team. Zo maakt u optimaal gebruik van onze expertise.

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen doen? Hoe wij u kunnen helpen uw emballage-uitdaging aan te pakken? We komen graag een keer langs om ons voor te stellen en u bij te praten over de mogelijkheden. Het zal u verbazen hoeveel u kunt besparen op RTI’s/emballage.

Projectmanagement

Wij helpen u om uw emballagemanagement op te zetten of te professionaliseren. We adviseren, optimaliseren en dragen oplossingen aan. En we passen ons altijd gemakkelijk aan binnen de bedrijfscultuur.

Kennispartner

Wij zijn uw onafhankelijke kennispartner op het gebied van emballage. We denken met u mee over mensen, middelen  processen en software. En we adviseren u over de juiste strategie.

Software

Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het implementeren van emballagesoftware. Onder andere met Exact en Avalanche. Maar ook met andere software kunnen we prima overweg.

Zullen we een afspraak maken?

Contact